Waterfuse

Vattenfelsbrytare

Undvik onödiga läckage med vår vattenfelsbrytare – Waterfuse

Att råka ut för en dold vattenskada är alla bostadsägares värsta farhåga. Med Tollcos kompletta vattenfelsbrytare Waterfuse slipper du oroa dig för att förödande vattenläckor uppstår. Med vår lättanvända och trygga vattenfelsbrytare stänger du enkelt av vattnet, både i förebyggande syfte och vid en akut läcka.

Känn dig fullständigt trygg genom att med ett simpelt knapptryck stänga av vattentillförseln när du lämnar fastigheten, kontoret, hemmet eller sommarstugan. Skulle olyckan vara framme larmar systemet om vattenläckan och stänger automatiskt av vattnet. De största vattenskadorna uppstår trots allt när ingen är på plats.

Vattenfelsbrytaren Waterfuse går att anpassa utifrån era behov – skydda enstaka utrustningar eller hela huset.

Så här funkar Vattenfelsbrytare Waterfuse

  • Stänger av vattnet när ingen är på plats – automatiskt eller via larm eller knapptryck.
  • Upptäcker, larmar och stänger av om vatten upptäcks under t.ex. diskmaskin.
  • Trycktestar automatiskt vatteninstallation efter små droppläckage. Endast vissa system.
  • Temperaturvakt – stänger av vattnet vid risk för frysskada. Endast vissa system.

Här kan du använda vattenfelsbrytare Waterfuse

När är en vattenfelsbrytare användbar?

  • På kontor för att skydda mot vattenskador från kaffemaskiner eller andra vattenanslutna utrustningar. En vattenläcka från en kaffemaskin kan snabbt orsaka en stor vattenskada och ofta även på våningen under. Använd WaterFuse-Utrustning.
  • I omklädningsrum eller offentliga toaletter där vandalisering av handfat med vattenskador riskerar uppstå. Är ingen närvarande ska inte vattnet vara på heller. Undvik detta med WaterFuse-Offentlig miljö.
  • Våra villor fylls mer och mer av vattenanslutna produkter. Placera vattensensorer under utrustningarna som vid ev. läckage larmar och stänger av hela vattensystemet. Ett automatisk trycktest av ledningssystemet utförs regelbundet och hittar dolda läckage ner mot 5 ml/h. Är ingen hemma är det enkelt att stänga av vattnet med WaterFuse-Villa.
  • I lägenheter är risken för vattenläckage från ledningssystem koncentrerad till köket. Använd våra system WaterFuse-Lägenhet eller WaterFuse-Kök för att skydda dig.
  • Sommarstugan kan ofta vara svår att stänga av vattnet till p.g.a. installationen. Montera WaterFuse-Stuga för enkel på- och avslagning som kan hanteras av alla som besöker stugan. Komplementera gärna med vattensensorer för utsatta platser som under t.ex. diskbänkskåp.
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt