Tollco tar kampen mot vattenskador. Innan de uppstår.

Tollco´s uppgift har sedan vi grundades 1995 varit att förhindra och reducera effekten av vattenskador i fastigheter. Det gör vi genom att utveckla och tillverka innovativa lösningar som skapar trygghet för de som vistas i miljön och de som äger fastigheterna. Tollco är marknadsledande och har idag Europas bredaste utbud av vattenskadeförebyggande produkter och system.

Vattenskador kostar svenska fastighetsägare miljardbelopp varje år. Även hantverkare och montörer kan tvingas betala onödiga kostnader när en vattenskada uppstår efter en renovering. Tollco har idag ett samarbete med flera försäkringsbolag och många köksleverantörer använder våra produkter som standard i sina kök.

Tollco grundades 1995. Huvudkontoret och produktionen ligger i Knivsta.

Kvalité och miljö är vår grund.

Trygghet, nytänkande och förtroende – tre kärnvärden som sammanfattar oss på Tollco. Vår utgångspunkt är att alltid utveckla produkter av högsta möjliga kvalité. Produkter som är användarvänliga, bidrar till ett hållbart samhälle och självklart följer Boverkets och Säker Vattens regler och anvisningar.

  • Våra produkter är anpassade för Boverkets byggregler
  • Anpassade för branschregler gällande Säker vatteninstallation 2021:1
  • Godkända monteringsanvisningar av Säker Vatten
  • Vattensäkert kök är godkända av Byggvarubedömningen (BvB)
  • Typgodkända produkter
  • Certifierade enligt ISO 9001 & ISO 14001

Utbildar och föreläser om vattenskador.

Kunskap är nyckeln för att minska antalet vattenskador. Därför anordnar Tollco föreläsningar och utbildningar som höjer medvetenheten hos både montörer, hantverkare och fastighetsägare. Bland annat ger vi föreläsningar tillsammans med försäkringsbolag för bostadsrättsföreningar om hur de kan arbeta för att undvika vattenskador.

Osäker på hur du ska montera våra produkter? Under våra utbildningar för montörer, hantverkare, entreprenörer, konstruktörer och leverantörer visar vi hur du lätt installerar Tollcos lösningar enligt branschregler för Säker Vatteninstallation 2021:1. Vi lyfter fram statistik, orsaker, kostnader, hälso- och miljöproblem samt besvarar frågan – varför ska man vattensäkra sitt hem

Giving people
PDF_AktivSkola_Faktura
PDF_AktivSkola_Faktura
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?