Om Tollco

Mellan Stockholm och Uppsala ligger Knivsta, här har Tollco AB kontor och tillverkning under samma tak. Vår vision, Tollco AB bidrar till en hållbar & hälsosam framtid. Vår mission, Tollco AB skyddar mot & reducerar effekten av vattenskador i fastigheter. Vi har specialiserat oss på produkter för förebyggande av vattenskada. Vi har fokuserat på kök i första hand, men med WaterFuse, vattenfelsbrytare, täcker vi in hela huset. WaterFuse har även lösningar för kontor och offentlig miljö. Vi kallar hela produktkonceptet ”Vattensäkert kök”. Under alla år vi varit verksamma i branschen har vi samlat på oss stor erfarenhet och mycket kunskap. Vi vet hur man kan förhindra vattenskador. Vi vill vara med och minska antalet vattenskador. Samtidigt minskar även kostnader och besvär som följer efter en vattenskada. Det reducerar resursförbrukningen och sparar vår miljö!

Du kan läsa mer om vattenskador här

Föreläser

Tollco har ett nära samarbete med försäkringsbolag. Vi föreläser ofta på seminarium om hur man kan förebygga vattenskada. Bor du i en bostadsrätt? Bjud in oss till din förening så får ni veta hur ni kan göra för att undvika onödiga skador.

Utbildar

Vi anordnar utbildningar för montörer och hantverkare. Här kan du läsa mer om det.  Det är inte svårt att montera produkterna. Våra monteringsanvisningar är enkla och godkända av Säker Vatten.

Produkterna ska monteras enligt branschregler för Säker Vatteninstallation 2016:1.

Vill du veta mer? Kontakta gärna oss så berättar vi om hur du kan förebygga vattenskada.

Tollco AB, vi förhindrar vattenskada

Tollco kan mer än bara vattenskadeförebyggande

Ett annat sätt att främja miljö och hälsa har vi genom TFX Nonstick. Återanvändbara, nonstick dukar för matlagning och bakning. Våra TFX nonstick dukar används av både hemmabagare och snabbmatskedjor. Många har för länge sen sett fördelen med att byta ut smörpapper till TFX Nonstick. Läs mer om TFX här

Vad hittar du på Tollco?

  • Vattenskadeförebyggande produkter för villa, lägenhet och utrustning etc
  • Smarta tillbehör för matlagning
  • Produkter speciellt anpassade för professionellt bruk

Ahlsell
Dahl
Carat