Vattensäkra ditt kök

Läckageskydd
Produkterna installeras i utrymmen där risken för ett läckage är som störst. Våra produkter skapar trygghet för både de boende, fastighetsägare och montör.

Vitvaruskydd
Vitvaror som diskmaskin, kyl och frys är ofta roten till dolda vattenskador. Tollco har utvecklat underlägg som effektivt samlar upp och leder fram vatten som uppkommit efter en läcka. Våra system är enkla att montera och gör det möjligt att upptäcka vattenläckan i ett tidigt stadium.

Insatser och golvskydd
Bänkskåpsinsatserna och golvskydden som ingår i Tollcos utbud placeras i diskbänkskåp eller under skåpstommarna med vattenledningar och rörgenomföringar och samlar upp oönskade vattenläckage. Golvskydden skapar en effektiv våtzon. Genom att komplettera med våra formbara tätningssatser och stosar skapas ett komplett skydd även i extra känsliga hålutrymmmen.

Vattenlarm
Ett vattenlarm placeras i riskutrymmen, till exempel under diskmaskinen, i diskbänksskåpet, vid golvvärmecentralen eller bakom akvariet. När vattenlarmet kommer i kontakt vatten ger den ifrån sig en varnande signal. Våra smarta vattenlarm finns i tre olika modeller och är en billig och smidig lösning för att motverka ett dyrt problem.

Våra läckageskydd

Våra koncept

Vi skapar trygghet

Vi har en huvuduppgift som överskuggar allt annat – att skydda hem och fastigheter från vattenskador. Vårt koncept heter Vattensäkert kök, ett komplett system med vattenskadeförebyggande produkter för kök. Ett resultat av mer än 20 års branscherfarenhet.

Alla produkter som ingår i Vattensäkert kök är framtagna för att samla upp, leda fram, leda bort, larma och stänga av vatten. Produkter som installeras i utrymmen där riskerna för ett läckage är som störst. Vattensäkert kök skapar trygghet för både fastighetsägare och montör.

Vattensäkert kök – diskmaskinsunderlägg

Vitvaruunderlägg som håller tätt

Vitvaror som exempelvis diskmaskin, kyl och frys är inte sällan roten till många dolda vattenskador. Tollco har utvecklat underlägg till dessa vitvaror som effektivt samlar upp och leder fram vatten som uppkommit efter en läcka. Våra system Pro & Standard är enkla att montera och gör det möjligt att upptäcka vattenläckan i ett tidigt stadium.

Vattensäkert kök – diskbänksinsatser

Förhindra en vattenskada. Innan det är för sent.

Vattenskador kostar svenska fastighetsägare miljardbelopp varje år. Risken för att din kund drabbas av en förödande vattenskada är alltså överhängande. Med bänkskåpsinsatser, golvskydd och tätningar från Vattensäkert kök konceptet kan kunden alltid känna sig trygg. 

Bänkskåpsinsatserna och golvskydden som ingår i Vattensäkert kök placeras i diskbänkskåp eller under skåpstommarna med vattenledningar och rörgenomföringar och samlar upp oönskade vattenläckage. Golvskydden skapar en våtzon. Kompletterat med våra formbara tätningssatser och stosar ges ett komplett skydd även i extra känsliga hålutrymmmen.

Vattensäkert kök – vattenlarm

Vattenlarm som upptäcker läckan i tid

Vår säkerhet syns inte på ytan. Ett vattenlarm placeras i riskutrymmen, exempelvis under diskmaskinen, i diskbänksskåpet, vid golvvärmecentralen eller bakom akvariet. När vattenlarmet kommer i kontakt vatten ger den ifrån sig en varnande signal. Våra smarta vattenlarm finns i tre olika modeller och är en billig och enkel lösning för att motverka ett dyrt problem.

Tollcos vattenlarm:

  • Tollco Vattenlarm 9 volt, inbyggd sensor | DropStop 200
  • Tollco Vattenlarm 9 volt, extern sensor | DropStop 600
  • Tollco Vattenlarm 230, volt extern sensor | DropStop 700

Vattensäkert kök är trygghet.

Frågor om produkterna i konceptet?

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt