Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster

På Tollco tror vi på att ständigt sträva efter förbättringar. Vi söker därför alltid efter kompetenta och engagerade medarbetare som kan hjälpa oss att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Som medarbetare på Tollco kommer du att vara en del av en dynamisk och innovativ organisation som värdesätter personlig utveckling och karriärutveckling. Vi tror på att uppmuntra våra medarbetare att ta initiativ och ta ansvar för sina projekt samtidigt som de arbetar tillsammans i team för att uppnå gemensamma mål.

Vi söker personer med en stark arbetsmoral och en vilja att utvecklas både personligt och professionellt. Du bör ha en passion för teknik och en önskan att ständigt lära dig och utveckla dina färdigheter inom området.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och förmåner, en stödjande arbetsmiljö och möjligheter till vidareutbildning och karriärutveckling. Vi tror på att belöna hårt arbete och engagemang genom att erbjuda våra medarbetare möjligheter att växa och utvecklas inom organisationen.

Just nu söker vi:

Just nu har vi tyvärr inga lediga tjänster att erbjuda, men vi är alltid intresserade av att lära känna duktiga och engagerade personer som är intresserade av att arbeta hos oss. Om du är intresserad av att bli en del av vårt team är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Vi uppskattar alltid att få ansökningar från personer som delar våra värderingar och som brinner för att leverera hög kvalitet och utmärkt service till våra kunder. Vi är ett företag som sätter stor vikt vid att skapa en arbetsmiljö där alla trivs och kan utvecklas, så om du är en självgående och engagerad person som vill vara med och bidra till vårt gemensamma mål, hör gärna av dig till oss.

Du kan skicka din spontanansökan till oss via e-post eller genom att fylla i formuläret på vår webbplats under fliken ”Lediga tjänster”. Vi kommer att spara din ansökan och ta kontakt med dig om vi i framtiden har en ledig position som matchar din profil och erfarenhet.

Tack för ditt intresse för att arbeta hos oss, och vi ser fram emot att höra från dig!

Är du vår nästa stjäna?

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt