Vårt koncept

Screenshot 2019-04-24 at 14.24.08

Konceptet Vattensäkert kök

Vattensäkert kök skapar trygghet. Alla produkter i konceptet är framtagna för att samla upp, leda fram, leda bort, larma och stänga av vatten. De skyddar vid läckage i de dolda utrymmen som finns i hemmet. När du har installerat våra produkter behöver du inte oroa dig för stora vattenskador vid en läcka. Självklart uppfyller våra produkter de krav som ställs i Boverkets Byggregler och branschregler Säker vattenanslutning 2016:1. Även våra monteringsanvisningar är godkända av Säkervatten. Produkterna finns med i Byggvarubedömningen och Sunda hus. (Byggvarubedömningen och Sunda hus gör en oberoende/opartisk miljöbedömning av byggvaror, från råvara till förbrukad produkt).

Logo-Tollco-AB-leverantör_l-20161-300x112

Se utdrag ur Boverkets byggregler, BBR 6:5334, angående vattenanslutningar på dolda ytor:

”Om det finns risk för utläckande vatten och kondens på dolda ytor ska utlopp från dessa ytor anordnas så att vattnet snabbt blir synligt”

Vi sprider kunskap om Vattensäkert kök

Vi ställer ofta ut på mässor och håller föredrag hos bostadsrättsföreningar för att sprida kunskap om hur man förebygger vattenskada. Filmen nedanför visar en kort beskrivning av en del av de produkter och lösningar vi har. Filmen gjordes under NordBygg 2016. Vi kommer även ställa ut på nästa NordBygg-mässa som genomförs 2018.

Screenshot 2019-04-24 at 14.25.54

Varför Vattensäkert kök?

  • Undvik vattenskador
  • Spara pengar
  • Marknadens smartaste produkter
  • Obligatoriskt enligt rådande branschregler
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt