Please rotate your phone horizontally

Tollco - tätningar

Formbara elastiska tätningar och stosar för rörgenomföringar i tätskikt. Om rör kommer upp i köksskåpen eller genom ett av våra tätskikt måste ”hålet” tätas så inte vatten kan tränga igenom.

Läs mer:

WaterFuse– Läckagebrytare

Läckagebrytaren installeras på inkommande varmt respektive kallt vatten. Vattensensorer placeras i de områden dom skall övervaka. Allt kopplas ihop med en centralenhet och övervakningen sker sedan dygnet runt. Vid läcka stoppas vattenflödet direkt.
Produktens huvudfunktion är att upptäcka, stänga av och larma vid läckage. (Främst i dolda utrymmen som i eller under skåpet till diskbänken eller under diskmaskinen).

Läs mer:

 

Våtzon kök – Bänkskåpsinsatser

Diskbänksinsatser placeras direkt på botten av skåpet när du ska renovera kök eller när du bygger nytt. Finns i flera olika standard storlekar som kan anpassas till olika bredder i både nya och befintliga skåp.

Läs mer:

Tollco Vattenlarm 

Vattensensorer placeras i de områden dom ska övervaka. Dessa kopplas sedan ihop med vattenlarmet som tjuter vid kontakt med vatten.

Läs mer:

Genomföring för diskmaskinsslangar

Monteras i diskbänkskåp där slangar och kablar från diskmaskinen kommer in. Det blir en snygg, ren installation av slangarna i skåpet.

 

Läs mer:

Hur använder jag den Interactive Guide?

Klicka på de gula pilarna för att gå in i olika rum, och klicka på vattendropparna för att veta mer om hur produkterna används i dessa rum. Använd webbläsarens bakåtpil för att lämna rummet du är i. Ljusblåa vattendroppar är produkter i vår linje av passiva produkter, mörkblåa vattendroppar visar aktiva produkter.

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt