Installera kök? Glöm inte att förebygga vattenskador!

vattenskada i köket

Att installera kök är innebär många överväganden. I detta virrvarr av beslut kan det vara lätt att glömma att förbereda köket för eventuella läckor. Genom att installera Tollcos vattenskadeförebyggande produkter slipper du katastrofala överraskningar längre fram.

Så, vilka produkter bör du investera i den när det är dags att installera kök? Tollco erbjuder två koncept som innehåller en mängd smarta produkter för att stoppa och förebygga vattenskador.

Installera kök – Vattensäkert kök

Vattensäkert kök är ett heltäckande produktkoncept för vattenskadeförebyggande åtgärder i köksmiljö. Här ingår olika former av läckageskydd som som effektivt samlar upp och leder fram vatten som uppkommit efter en läcka i dolda utrymmen under exempelvis diskmaskinen, kylen och frysen. Bänkskåpsinsatser, golvskydden och vattenlarm ger ett komplett skydd mot vattenskador.

Installera kök – WaterFuse

Hur identifierar man en läcka som är dold? Med vår vattenfelsbrytare WaterFuse hittas läckan samtidigt som vattentillförseln stängs av. Lägenhet, villa, sommarstuga eller offentliga lokaler – WaterFuse går att installera i alla typer av fastigheter.

På gång med att installera kök? Låt oss guida dig till rätt vattenskadeförebyggande produkter!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt