Vi levererar systemlösningar såväl som individuella produkter för att minimera risken för vattenläckage i t.ex. bostäder, skolor och kontor. Många grossister lagerhåller delar av vårt sortiment men vi finns alltid tillhands för att hjälpa er och era kunder om det krävs speciallösningar. Vi hittar ett bra alternativ.

Bygg en färdig lösning

Genom att koppla ihop olika produkter från oss kan ni ofta skapa lösningar åt era kunder som redan från början fungerar. Istället för att försöka bygga en egen lösning på ett problem. Behöver ni hjälp eller vill bolla idéer är vi aldrig längre än ett samtal bort.

Mer än hårdvara

Vatten och fukt kan skapa komplexa problem. Att samarbeta med oss på Tollco AB innebär mycket mer än att köpa in vattenfelsbrytare som kompletta systemlösningar. Ni får även tillgång till den kunskap om fukt och vattenledningsproblematik som vi besitter. Vi erbjuder oss mer än gärna att hålla seminarier, utbildningar under frukost- eller kafferaster etc för att utbilda eller vidareutbilda er personal till att än bättre kunna förse era kunder med rätt produkter och kompetens.

Grossistprodukter

Nedan är en lista på de produkter som grossisterna har lagerlagda i första hand. Önskar du någon annan produkt eller speciallösning, kontakta oss eller din grossist.