tollco

Tollco tar kampen mot vattenskador.
Innan de uppstår.

Tollcos uppgift är att förhindra och reducera effekten av vattenskador i fastigheter. Det gör vi genom att utveckla och tillverka innovativa lösningar som skapar trygghet för de som vistas i miljön och de som äger fastigheterna. Tollco är marknadsledande och har idag Europas bredaste utbud av vattenskadeförebyggande produkter och system.

Vattenskador kostar svenska fastighetsägare miljardbelopp varje år. Även hantverkare och montörer kan tvingas betala onödiga kostnader när en vattenskada uppstår efter en renovering. Tollco har idag ett samarbete med flera försäkringsbolag och många köksleverantörer använder våra produkter som standard i sina kök.

Tollco grundades 1995. Huvudkontoret och produktionen ligger i Knivsta mellan Stockholm och Uppsala. Vi har även filialer i Malmö, Piteå och Tranås.

 

Kvalité och miljö är vår grund.

Trygghet, nytänkande och förtroende – tre kärnvärden som sammanfattar oss på Tollco. Vår utgångspunkt är att alltid utveckla produkter av högsta möjliga kvalité. Produkter som är användarvänliga, bidrar till ett hållbart samhälle och självklart följer Boverkets och Säker Vattens regler och anvisningar. 

  • Följer Boverkets byggregler
  • Anpassade för branschregler gällande Säker vatteninstallation 2016:1
  • Godkända monteringsanvisningar av Säker Vatten
  • Vattensäkert kök är godkända av Byggvarubedömningen (BvB)
  • Typgodkända produkter inom Vattensäkert kök av SP
  • Certifierade enligt ISO 9001 & ISO 14001

Utbildar och föreläser om vattenskador.

Kunskap är nyckeln för att minska antalet vattenskador. Därför anordnar Tollco föreläsningar och utbildningar som höjer medvetenheten hos både montörer, hantverkare och fastighetsägare. Bland annat ger vi föreläsningar tillsammans med försäkringsbolag för bostadsrättsföreningar om hur de kan arbeta för att undvika vattenskador. 

Osäker på hur du ska montera våra produkter? Under våra utbildningar för montörer, hantverkare, entreprenörer, konstruktörer och leverantörer visar vi hur du lätt installerar Tollcos lösningar enligt branschregler för Säker Vatteninstallation 2016:1. Vi lyfter fram statistik, orsaker, kostnader, hälso- och miljöproblem samt besvarar frågan – varför ska man vattensäkra sitt hem?

Tollco AB stödjer Giving People

Skärmavbild 2019-11-22 kl. 15.46.40
PDF_AktivSkola_Faktura

Ni hittar oss i Knivsta.

Tollco AB har både huvudkontor och tillverkning i Knivsta, beläget mellan Stockholm och Uppsala. Vi har även lokala säljkontor i Malmö, Tranås och Piteå. 

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?