Räkna ut kostnad för vattenfelsbrytare – originalet ger mest för pengarna!

WaterFuse-Villakomplett (1)

Visste du att Tollco’s vattenfelsbrytare WaterFuse var först på marknaden? Som pionjär levererar vi fortfarande branschens främsta vattenfelsbrytare – både när det gäller funktion, kvalité och kostnad.

Sedan 1995 har vårt koncept Vattensäkert kök bekämpat vattenskador, innan de hinner uppstå. 2017 köpte vi även WaterFuse vattenfelsbrytare ifrån Prevecta AB som under lång tid utvecklat och salufört dessa. Produkter som på ett effektivt sätt strypt vattentillförseln vid läckage och lugnat bostadsägare i hela Sverige och även delar av Norden.

Vår produktserie av vattenfelsbrytare, WaterFuse, består av tre huvudsakliga funktionsområden. Lösningar vars kostnadsbild varierar utifrån behov och sammanhang.

Vattenfelsbrytare – en vattenfelsbrytare är något dyrare är läckagebrytare men ger samtidigt ett heltäckande skydd mot vattenläckage. WaterFuse bevakar hela fastigheten och känner själv av när exempelvis ett dolt rör eller en koppling har börjat droppa.

Läckagebrytare – ett mindre system till en billigare kostnad som är optimalt för en lägenhet, köksmiljö eller enskilda trycksatta utrustningar.

Vattenbrytare – perfekt lösning när du vill kunna slå av och på vattnet med ett enkelt knapptryck, t.ex. i lokaler som sällan besöks, vår vattenbrytare kan även styras av belysningens närvarodetektor vilket lämpar sig perfekt till skolor och offentliga lokaler.

Vilken lösning passar bäst för era specifika behov? Vid första anblick kan kostnaden för en vattenfelsbrytare verka högt. I jämförelse med de eventuella kostnaderna som en stor vattenskada kan medföra så är investeringen väldigt liten.

Med vår räknesnurra nedan kan du snabbt och enkelt räkna ut när din investering börjar betala av sig. Det går betydligt fortare än du tror.

Här kan du räkna ut din skadekostnad!

Vi hjälper dig hitta rätt vattenfelsbrytare till en rimlig kostnad – kontakta Tollco redan idag!

Fler nyheter

Tollco är stolta över att vara ett litet företag med stora ambitioner. Vårt arbete med hållbarhet är ...

Vi på Tollco älskar sommaren och önskar att vi kunde vattensäkra den mot allt för mycket regn, men ...

Vi syns väl på Nordbygg? Du hittar oss i monter A10:48.

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt