Tollcos produkter för en säker vatteninstallation – inte enbart för kök

säker vatteninstallation

Under ca två decennier har Tollcos produktserie Vattensäkert Kök effektivt bekämpat uppkomsten av vattenskador i köksmiljöer. Våra produkter för en säker vatteninstallation är samtidigt lika gångbara för att undvika vattenskador i andra riskutrymmen.

Det är inte särskilt konstigt att dagens konsumenter i första hand förknippar Tollco med en säker vatteninstallation i kök. Vårt fokus under våra ungefär 20 verksamma år har trots allt i första hand varit att ta fram produkter för en säker vatteninstallation i kökets alla utsatta vrår.

Men faktum är att flertalet av våra unika produkter går att använda för att förebygga vattenskador i även andra delar av hemmet. Ett tydligt exempel är WaterFuse, vår smarta vattenfelsbrytare, som täcker hela husets behov.

Stäng enkelt av vattnet med WaterFuse

Med Waterfuse kan du snabbt och enkelt stänga av vattentillförseln vid en läcka eller i förebyggande syfte i din fastighet, villa, lägenhetkontor, stugakök eller i en offentlig miljö. Vattenfelsbrytaren kan anpassas för att skydda enstaka utrustningar till att innefatta hela byggnader.

Så i vilka specifika situationer är en säker vatteninstallation i form av Waterfuse en livräddare? De flesta kontor har numera en kaffemaskin. Kaffemaskiner som läcker vatten kan inom kort orsaka stora skador, i synnerhet på våningen under, om inte vattentillförseln stryps helt.

Ett annat vanligt scenario är vattenskador som uppstår i sommar- eller vinterstugor. Det är vanligt att en vattenläcka tillåts växa ostört under perioder när stugan inte används, vilket kan vara förödande. Med WaterFuse – Stuga kan ni med ett simpelt knapptryck stänga av vattnet och slipper därmed onödig oro.

Detta gör Tollcos vattenfelsbrytare WaterFuse:

  • Stänger av vattnet när ingen är på plats – automatiskt, via larm eller ett enkelt knapptryck
  • Upptäcker, larmar och stänger av om vatten upptäcks under t.ex. en diskmaskin
  • Trycktestar automatiskt vatteninstallation efter små droppläckage (ingår endast i vissa system)

En säker vatteninstallation är inget man kan tumma på. Kontakta oss för mer information om WaterFuse eller läs mer om produkten.

Fler nyheter

Vi vet att kökstillverkare är ytterst noggranna när det kommer till design och funktion. Det gäller även ...

Marcus Sundkvist är ny VD för Tollco sedan årsskiftet. – Första månaden har varit både intensiv och ...

Det är hög tid för att lägga order för leverans före jul Tack för ...

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt