Pressmeddelande: Tollco och Rätt Kunskap lanserar utbildning för att förebygga vattenskador

tim-wright-506562-unsplash-870x480

Har du fullständig kontroll på hur du på ett tryggt och kostnadseffektivt sätt vattensäkrar ditt eller din kunds hem & fastighet? Tollco och Rätt Kunskap lanserar under hösten 2018 en utbildning som gör att du får koll.

I utbildningen ”Förebygg vattenskador – i hem & fastighet”, tydliggör vi sambandet mellan vattenskador, problematik och lösningar. Vi lyfter fram statistik, orsaker, kostnader, hälso- och miljöproblem samt besvarar frågan – varför vattensäkra sitt hem?

Målgruppsanpassad utbildning

Genom denna engagerande och populära utbildning får du som beställare, konstruktör, entreprenör eller leverantör svar på vad du ansvarar för, argumentation för fortsatta diskussioner med din kund, för att i slutändan åstadkomma trygga och hälsosamma inomhusmiljöer, samtidigt som du minskar miljöbelastningen.

Vilket ansvar har jag som utförare?

Så följ med du också och ta reda på vilka samhällskrav, branschkrav och försäkringsvillkor du står inför. Låt oss förenkla din vardag genom att få dig att förstå vad fackmässigt utförande anses vara samt vad BBR menar med sina föreskrifter och allmänna råd, ”ska” respektive ”bör”. Och inte minst vilka lösningar som står till buds på den svenska marknaden.

Varför ska jag gå kursen?

Frågan är om du har råd att missa den här utbildningen? Oavsett vilken arbetsroll du har så kommer du lära dig ovärderliga kunskaper som omgående betalar av sig. Lär dig argumentera vid inköp och försäljning, inse vikten av att förebygga vattenskador och gå hem med en Waterfuse Plugin, till ett värde av 2500 kr, efter utbildningstillfället.

IMG_1506

Våra glada och kunniga utbildare!

Från Norrland till Skåne – här arrangerar vi kursen i höst:

 • Östersund – 19 september
 • Stockholm – 26 september
 • Sundsvall – 10 oktober
 • Malmö – 11 oktober
 • Umeå – 17 oktober
 • Göteborg – 18 oktober
 • Karlstad – 1 november
 • Stockholm – 13 november
 • Visby – 15 november
 • Borlänge – 5 december
 • Stockholm – 12 december

Ovanstående datum är preliminära och kan komma att ändras och kompletteras.

Kostnaden för utbildningen är till en början endast 2995 kronor (ord. pris 4495 kr)  – i priset ingår utbildningsmaterial, praktiska övningar och en WaterFuse Plugin (värde: 2500 kr).

Intresserad?

Läs mer om utbildningen och anmäl dig direkt via rättkunskap.nu! 

 

Om Tollco

Tollco erbjuder helhetskoncept inom vattenskadeförebyggande produkter. Tollco tillverkar lösningar och produkter för kök, villa, stuga, lägenhet, kontor och offentliga miljöer.

Om Rätt Kunskap

Rätt Kunskap fokuserar på dig som behöver kunskapsutveckling inom bygg, fastighet och VVS. Man utför mycket uppskattade utbildningar runt om i hela Sverige, inom främst Säker Vatteninstallation 2016:1 och Byggregler och normer (PBL/BBR).

Kontakt

Marcus Lundin – Rätt Kunskap

070-374 95 95

marcus@rattkunskap.nu

Clas Crafoord Olsson – Tollco

018-444 30 71

clas.olsson@tollco.se

Fler nyheter

Tollco är stolta över att vara ett litet företag med stora ambitioner. Vårt arbete med hållbarhet är ...

Vi på Tollco älskar sommaren och önskar att vi kunde vattensäkra den mot allt för mycket regn, men ...

Vi syns väl på Nordbygg? Du hittar oss i monter A10:48.

 • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt