Pressmeddelande: Tillsammans – för en hållbar framtid

Skärmavbild-2019-03-28-kl.-13.19.25

PRESSRELEASE MARS 2019

Tollco och Hiotlabs har ingått ett djupare samarbete med målsättningen att revolutionera fastighetsbranschen genom att tillsammans utveckla innovativa produkter och smarta system, för att förebygga vattenskador i hem och fastigheter, för en klimatsmart och hållbar framtid.

Tollcos erfarenhet inom området och Hiotlabs preventionsplattform Fairtrail kompletterar varandra mycket väl vilket ger våra företag en unik position på marknaden. Nya innovativa produkter och nyutvecklad teknik ger oss tillsammans möjligheten att optimera förebyggande av vattenskador.

Med Tollcos beprövade teknik och Hiotlabs toppmoderna plattform behöver du inte längre oroa dig för att dina vattenanslutna apparater plötsligt ska ge dig en obehaglig överraskning i form av en stor vattenskada.

Tollco är väl kända i branschen och har ett mycket gott renommé. I drygt 20 år har vi tagit fram produkter, tjänster och utbildningar i hur man förebygger vattenskador. Tillsammans med Hiotlabs tar vi nu våra lösningar för att förebygga vattenskador till en helt ny nivå! “Vårt partnerskap med Hiotlabs tar Tollcos erbjudande till digitaliseringens absoluta framkant och erbjuder helt nya möjligheter för våra kunder” säger Thomas Andersson, VD Tollco.

Hiotlabs gedigna kompetens inom försäkring, digitala plattformar, tekniska lösningar och machine learning ger dig möjligheten att i ett tidigt stadie bli uppmärksammad på vattenläckage i förebyg- gande syfte samt få förslag på åtgärd vid ett eventuellt läckage.

Möjligheterna till kommunikation är obegränsade och supporten kan, i de flesta fall, ske på distans utan att du som användare behöver göra något alls.

Som användare av kommande produkter bidrar du dessutom till minskad vattenförbrukning och för- bättrad miljö då vattenskador har en stor negativ miljöpåverkan i form av CO2 utsläpp. Fastigheten blir även en säkrare miljö att vistas i då risken för mögelsporer, som via forskning är bevisat vara en stor orsak till att astma, allergi, och eksem är så vanligt idag, minimeras.

Av alla innovativa och smarta saker i din fastighet kommer vi erbjuda en verklig möjlighet att göra skillnad och ge dig ökad trygghet. Tillsammans kan vi bidra till ett tryggare och säkrare boende och samtidigt bidra till en klimatsmart hållbar framtid. “Vi är besatta av idén att med teknikens hjälp minska fastighetsskador” säger Hiotlabs VD Jonas Deibe

Vänliga hälsningar

Thomas Andersson, CEO Tollco AB

thomas.andersson@tollco.se +46 76 895 21 59

Jonas Deibe, CEO Hiotlabs

jonas@hiotlabs.com +46 73 890 71 10

Tollco har över 20 års erfarenhet av utveckling, tillverkning, försäljning och utbildning inom vattenskadeförebyggande produkter och system för kök och fastigheter. Tollcos produkter är anpassade som passiva och aktiva skydd för att ge fastigheten maximalt skydd. Kunder är kökstillverkare, fastighetsbolag, fastighetsägare, byggbolag, försäkringbolag, vitvarutillverkare, grossister och installatörer. (www.tollco.se)

Om Hiotlabs: Start-up bolag grundat 2015. Hiotlabs utvecklar hårdvara och mjukvara för att förebygga fastighetsskador. Vår unika preventionsplattform Fairtrail kombinerar sensordata, bildigenkänning och dataanalys för att ge fastighetsägare rekommendationer. Kunder är försäkringsbolag, fastighetsägare och facility management bolag (www.hiotlabs.com)

Skärmavbild-2019-03-28-kl.-13.22.42

Fler nyheter

Tollco är stolta över att vara ett litet företag med stora ambitioner. Vårt arbete med hållbarhet är ...

Vi på Tollco älskar sommaren och önskar att vi kunde vattensäkra den mot allt för mycket regn, men ...

Vi syns väl på Nordbygg? Du hittar oss i monter A10:48.

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt