Miljarder skäl att kontakta oss

Vattenskador kostar svenska fastighetsägare cirka 10 miljarder kronor varje år*. Beloppet är sannolikt högre eftersom alla skador inte anmäls till försäkringsbolagen. Flertalet uppstår från läckande rör under diskbänksskåpen i våra kök. Det kan Tollco förhindra.

Vi har ett komplett utbud med produkter som gör att läckage snabbt upptäcks och därmed förhindrar att vattenskador uppstår. En investering i oss sparar stora summor och är snabbt återbetald.

Det här är något som fastighetsbolaget Victoria Park har insett. De investerar i vattenskadeförebyggande åtgärder i drygt 3 000 lägenheter i Eskilstuna. Konceptet går ut på att diskbänkskåpets botten och samtliga rörgenomföringar säkras med skyddande produkter från Tollco. Vår lösning finns också i cirka 8 000 lägenheter i Brandbergen söder om Stockholm.

Installationen tar cirka 35 minuter per kök. Tollco kan erbjuda entreprenörer som är specialister på att installera utrustningen.

MINSKAR DIN VATTENFÖRBRUKNING

Genom att förhindra vattenskador minskar du också förbrukningen av vatten. Ett trasigt rör kan stå och droppa i flera år innan det upptäcks. Föreställ dig hur mycket värdefullt vatten som går till spillo. På det adderar du en omfattande vattenskada som måste saneras.

Tollcos koncept Vattensäkert kök är testat och godkänt av RISE. Produkterna är accepterade i Byggvarubedömningen, Byggsvanen och Sunda Hus.

HÖR AV DIG SÅ BERÄTTAR VI MER

Fler nyheter

Vi på Tollco älskar sommaren och önskar att vi kunde vattensäkra den mot allt för mycket regn, men ...

Vi syns väl på Nordbygg? Du hittar oss i monter A10:48.

Vi vet att kökstillverkare är ytterst noggranna när det kommer till design och funktion. Det gäller även ...

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt