Stilfull köksdesign in i minsta detalj

Vi vet att kökstillverkare är ytterst noggranna när det kommer till design och funktion. Det gäller även hur det ser ut på insidan i skåpet under diskbänken.

Därför har vi på Tollco utvecklat insatser och tätningar för diskbänksskåp där utseendet anpassas efter era önskemål. Insatsen placeras i botten av skåpet för att skydda det mot läckande vatten och kemikalier. Insatsen förhindrar vattenskador och skapar samtidigt en slät skåpsbotten som är lätt att hålla ren. Den matchande tätningen ser till att det är tätt runt slangar och rör i skåpet.

Insatser – designade efter era önskemål
Vi skräddarsyr bänkskåpsinsatsens design, form och funktion efter era önskemål. Vår standardstruktur är slät, men vi kan ta fram andra strukturer, till exempel matt eller ruggad yta. Våra standardfärger är antracit, vit, silver, svart och transparent men kan vi producera dem i valfri färg för att matcha er design. Insatserna kan måttanpassas så att de enkelt kan placeras i diskbänksskåpet.

Våra bänkskåpsinsatser kan levereras i den färg och med den ytstruktur som matchar er design. Vi tillverkar dom i de mått som passar era skåp så de går snabbt att montera.

Matchande tätningar – lätta att montera
Diskbänksskåpet ska även ha snygga tätningar runt rör och slangar. Våra tätningarna är indelade i två modeller – en för installation i befintliga rörgenomföringar – Tollco Tätningar, och en för installation för nya rörgenomföringar – Tollco Flextätningar.

Våra tätningar är lätta att montera och finns i flera storlekar som passar rör från 10–80 mm i diameter. Resultatet är en snygg tätning runt rör och slangar. De kompletteras med vår tätningsmassa. Då de är öppningsbara kan man enkelt öppna och besiktiga tätningen.

Med våra unika flextätningar blir rör- och slanggenomföringarna i diskbänksskåpet täta på bara någon minut. De är perfekta att använda för snabb installation av nya kök för att spara tid och förhindra skador från vatten och kemikalier. Tätningen förs över röret och slangen som ska förseglas. Sedan skruvas den snabbt fast i botten av diskbänksskåpet. Flextätningen behöver varken lim eller tätningsmedel. Rätt monterad garanterar flextätningen att installationen är vattentät.

Här ser du hur lätt det är att montera våra flextätningar. Resultatet är en snygg och tät rörgenomförning som görs på bara några minuter.

 

Fler nyheter

Vi på Tollco älskar sommaren och önskar att vi kunde vattensäkra den mot allt för mycket regn, men ...

Vi syns väl på Nordbygg? Du hittar oss i monter A10:48.

Vi vet att kökstillverkare är ytterst noggranna när det kommer till design och funktion. Det gäller även ...

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt