IMG_18491

Tollco presenterar ny försäljningschef – välkommen Jan!

Tollco befinner sig i en expansionsfas. Faktum är att vi växer så det knakar. Med en ny hemsida och nyutvecklade produkter i startgroparna presenterar vi nu även en förstärkning till vårt säljteam. Jan Lindh – så lyder namnet på Tollcos nyligen tillträdda försäljningschef. Vi tog tempen på vår senaste rekrytering. 

Vem är Jan Lindh? En faktaruta är på sin plats. Han beskriver sig själv som en tävlingsinriktad person, som helst skrattar år brittisk humor och älskar utmaningar som “kräver pannben”. Vilket flera genomförda Ironman- och Vasalopp är ett tydligt bevis på. Nästa långresa går till Tibet för bergsvandring. Sportintresset är som sagt stort, Jan spelade faktiskt ishockey ända upp till 30-årsåldern. 

Hemmet delas med Åsa, gifta sedan 30 år tillbaka, och de två döttrarna Johanna och Amanda. Familjen Lindh spenderar helst sin tid tillsammans på sjön i sin segelbåt. Dold talang? Jan har sedan sin tid Vietnam och praktik på diverse lokala restauranger blivit en hejare på att laga delikatesser ur det vietnamesiska köket. 

Hur ser din arbetsbakgrund ut? 

Fokus för mig har varit konsument-, marknads- och försäljningsområdet. Kök- och badrumsbranschen är sektorer som jag tidigare varit verksam inom. Jag har även jobbat i Asien en längre period med att bl.a. etablera Electrolux varumärke i Vietnam. Därtill har jag också arbetat några år inom Comfort-kedjan och JM – ett byggföretag i badrumsbranschen.

Varför blev det Tollco och hur känns det att kliva in i företaget?  

Tollco är ett spännande företag med stor potential. Jag har tidigare arbetat med konkurrerande produkter och byggt upp affärskoncept kring dessa. Jag drivs av att utveckla marknader och ser chansen att få göra det hos Tollco. När jag träffade ledningen och styrelsen fick jag ett kvitto på att de vill öka trycket och växa. Det gillar jag.

Vad hoppas du kunna bidra med som försäljningschef?

Driv, engagemang och massor av ideér. Initiativ som förhoppningsvis utvecklar företaget. Utöver det – humor, ett bra ledarskap och att vara en bra kollega. 

Vi hälsar Jan varmt välkommen till Tollco!

Fler nyheter

Tollco är stolta över att vara ett litet företag med stora ambitioner. Vårt arbete med hållbarhet är ...

Vi på Tollco älskar sommaren och önskar att vi kunde vattensäkra den mot allt för mycket regn, men ...

Vi syns väl på Nordbygg? Du hittar oss i monter A10:48.

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt