PRO

Kyl-frys 60x60cm med etikett fram Renderad 1_ 900x506

PRO uppsamlingstråg för kyl och frys – K-serien

Tollco uppsamlingstråg för Kyl-/frys PRO.

• Upptäck vattenläckan i tid.
• Förebygger vattenskador under kyl- och frysskåp.
• Samlar upp och leder fram kondensvatten.

Tollcos nya generation av PRO-seriens uppsamlingstråg placeras under kyl- och frysskåp för att förebygga vattenskador. En vanlig förekommande skadeorsak är att kondensvatten rinner ut genom skåpets dörröppning. PRO-serien är utformade för att snabbt samla denna typ av vattenläckage.

Om vattenläckage sker på dolt utrymme under skåpet kan även detta läckage samlas upp och ledas fram och synliggöra på underlägget.

Tack vare den unika frontbarriären kan PRO-serien samla upp och kvarhålla mer än 2 liter vatten utan att släppa ut vattnet på golvet och därmed kan många onödiga vattenskador undvikas på fastigheten och dess konstruktion. PRO-serien är designade så att man enkelt kan montera fast Tollcos vattenlarmsensorer på underlägget. Om vattenlarm skall monteras på PRO-serien rekommenderas att man använder Tollco vattenlarm 3V (art nr. 26063102. RSK nr. 521 40 00),

Vattenlarm 230 volt extern sensor (art nr. 490000-7. RSK nr. 521 66 10).

PRO-seriens frontbarriär på underlägget är utformad så att man enkelt och säkert kan installera vitvaran. Lösningen med frontbarriären är patentansökt.

PRO-serien är transparenta och tillverkade av återvinningsbar polypropenplast och finns i olika standardstorlekar.

Monteringsanvisningen är godkänd av Säker Vatten och accepterad av Byggvarubedömningen samt bedömd av Sundahus, typgodkänd 0505/01 och uppfyller kraven enligt Boverkets byggregler, dolda ytor i rum eller byggnadsdelar 6:5334. PRO-serien marknadsförs genom byggfackhandel, vitvarubutiker och VVS grossister och rekommenderas av Branschorganisationer, försäkringsbolag, fastighetsbolag, vitvarutillverkare och kökstillverkare.

PRO-serien tillverkas i Sverige.

Produkt RSK-nr Artikel nr Mått (mm)
Pro 60 cm 8039002 516058 596x555x30
aquateam

Varför Vattensäkert kök?

  • Undvik vattenskador
  • Spara pengar
  • Marknadens smartaste produkter
  • Obligatoriskt enligt rådande branschregler
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Obligatoriskt