Koncepten som ger dig trygghet och underlättar din vardag

Vattensäkert kök & TFX Nonstick!

Vi på Tollco har två koncept som består av ett stort antal produkter.  De hjälper till att förebygga vattenskador i dolda utrymmen och främjar hälsosam matlagning. Produkter som underlättar vardagen i köket! För oss är det två olika affärsområden som består av produkter framtagna av oss. Dessa marknadsförs under våra egna varumärken, WaterFuse, FoolProof, AquaTeam, DropStop och TFXnonstick.  Allt framställs av  material i mycket hög kvalitet.

Tollco AB egen produktion, vattensäkert kök


Förebygg vattenskada med vattensäkert kök

Heltäckande produktutbud för vattenskadeförebyggande i kök.

I detta ingår allt som behövs för att ha möjlighet att upptäcka ett läckage så snabbt som möjligt. Produkterna är framtagna för att uppfylla de krav som Boverkets byggregler ställer för läckage i dolda utrymmen. Vi kan erbjuda  WaterFuse vattenfelsbrytare för villa, lägenhet, stuga, offentlig miljö och utrustning. Golvskydd som placeras under skåpstommarna när du monterar ett nytt kök. Vitvaruskydd som placeras under kyl/frys och diskmaskin. Bänkskåpsinsatser för ett vattentätt ytskikt i diskbänkskåp. Slanggenomföring för diskmaskinens slangar och rör i skåp eller annan vattenansluten hushållsutrustning. Tätningar som används runt rör etc.  Gemensamt för alla typer av underlägg och skydd är att de samlar upp och leder fram vatten från ett läckage så det blir synligt innan för stor skada är skedd. Produkterna är godkända i Byggvarubedömningen och testade/godkända av SP.

Vi har också larm som varnar när det droppar i dolda utrymmen och vattensäkring som stänger av vattentillförseln vid förbrukning över normalt värde.

Tollco har idag ett samarbete med flera försäkringsbolag och många köksleverantörer använder våra produkter som standard i sina kök.

Smarta tillbehör för ugn, grill bakning!

En handfull olika produkter gjorda i nonstick material för att göra det lättare vid matlagning och bakning, när du använder dessa får du också en mer hälsosam matlagning eftersom du inte behöver använda smör eller olja för smörjning.

Ingenting fastnar på underlaget och de är mycket lätt att göra rent med en fuktad trasa.

Våra grillnät sätter stopp för mat som trillar ner i glöden på grillen. Ugnsduken använder du istället för bakplåtspapper och droppskyddet lägger du på ett galler i ugnen för att skydda mot spill och fastbrända matrester i ugnen. Bakunderlägget med sin baksida av silikon gör det så mycket lättare att baka och kavla din deg, till och med glutenfria degar är lätta att baka ut på det här underlägget.

Alla produkter är mycket hållbara och återanvändningsbara!

Ahlsell
Dahl
Carat