Enkelt, prisvärt och effektivt skydd för köket

Produktblad WaterFuse Kök

WaterFuse© – Kök är ett system som placeras direkt i det område det ska övervaka, köket. Vattensensorerna övervakar vatteninstallationerna dygnet runt och vid läckage stoppar vattenflödet omedelbart.

Produktens huvudfunktion:

Upptäcker, stänger av och larmar vid vattenläckage under diskbänkskåp eller diskmaskin.

Så här enkelt är det

Sensorerna ligger under diskmaskinen och diskbänkskåpet. Får de vatten på sig går en signal till centralenheten som börjar larma med en pipsignal och omedelbart stänger av allt vattnet till köket. På detta sätt stoppas vattenläckan snabbt och effektivt.

Många trygga fördelar

Idag är runt 30% av alla vattenskador i köket och antalet kopplingar i kök överstiger ibland alla andra utrymmen i ett hus eller lägenhet. Med WaterFuse© Kök skapas en möjlighet att effektivt skydda sig mot vattenskador, utan att kostnaden eller tekniken drar iväg.

Gillas av försäkringsbolagen

Vattenskador i kök innebär stora kostnader för både husägaren och försäkringsbolagen. Därför stödjer många försäkringsbolag installation av vattenfelsbrytare. Fråga ditt försäkringsbolag om vad som gäller och hur mycket premiereduktion som kan fås.

WaterFuse© – Kök har två motordrivna ventiler för kall- resp. varmvatten. Centralenheten placeras i diskbänk-skåpet och vattensensorerna placeras under köksutrustning och köksskåp.

Benämning                                        Artikelnummer     RSK-nummer
WaterFuse Kök                                        VFB600-DN15         521 65 21
WaterFuse Kök                                        VFB600-DN20         521 65 22

Återförsäljare Vattensäkert kök produkter

Ahlsell
Dahl
Gelia
Carat