Vattenfelsbrytare en enkel och trygg lösning. Våra nya vattenfelsbrytare har varumärket WaterFuse och är system som begränsar risken för vattenskada i olika typer av fastigheter. Vi har system som minskar risken för vattenskador i villor, lägenheter, kontor, enstaka utrustningar, men även system som kan användas som vandaliseringsskydd, närvarobaserad tillgång på vatten, avstängning av vatten vid händelse av larm mm.

 

Exempel där vattenfelsbrytare kan användas:

  1. Kaffemaskiner/utrustningar
    På kontoret står ofta kaffemaskinerna på trycksatta dygnet runt. En vattenläcka från en kaffemaskin skapar fort en stor vattenskada på kontoret och ofta även våningen under. En vattenfelsbrytare med vattensensorer stoppar vattenläckan snabbt och skadan kan begränsas.
  2. Trycktesta vattenledningarna
    Genom att använda vattenfelsbrytaren till att trycktesta ledningssystemet då hittar man även små läckage.
  3. Villa
    WaterFuse-Villa är ett komplett system, vattenfelsbrytare, som minimerar risken för vattenskador i enfamiljshus. Systemet upptäcker vattenläckage från 5 ml/h.

 

Stäng av vattnet enkelt!
Genom att stänga av vattnet till villan, kontoret, sommarstugan, omklädningsrummet, skyddar man fastigheterna mycket effektivt mot vattenskador. De största skador uppkommer alltid när ingen är på plats.

Återförsäljare Vattensäkert kök produkter

Ahlsell
Dahl
Gelia
Carat