Vattenfelsbrytare WaterFuse

Vattenfelsbrytare, en enkel och trygg lösning. Det är kompletta system som effektivt begränsar risken för vattenskada genom att stänga av vattentillförseln vid en läcka. Du kan också enkelt stänga av vattnet i förebyggande syfte när du lämnar fastigheten, kontoret eller hemmet. Vi har produkter som skyddar allt från enstaka utrustningar till hela hus.

Huvudfunktioner

  1. Stänger av vattnet när ingen är på plats, automatiskt eller via larm eller knapptryck.
  2. Upptäcker, larmar och stänger av om vatten upptäcks under t.ex. diskmaskin.
  3. Trycktestar automatiskt vatteninstallation efter små droppläckage. Endast vissa system.
  4. Temperaturvakt, stänger av vattnet vid risk för frysskada. Endast vissa system.

Olika valmöjligheter

Vi har ett brett sortiment med många valmöjligheter. Det finns varianter för olika typer av fastigheter

 

 Exempel där vattenfelsbrytare kan användas:

  1.  På kontor för att skydda mot vattenskador från kaffemaskiner eller andra vattenanslutna utrustningar. En vattenläcka från en kaffemaskin kan snabbt orsaka en stor vattenskada och ofta även på våningen under. WaterFuse-Utrustning.
  2. I omklädningsrum eller offentliga toaletter där vandalisering av handfat med vattenskador riskerar uppstå. Är ingen närvarande ska inte vattnet vara på heller. WaterFuse-Offentlig miljö.
  3. Våra villor fylls mer och mer av vattenanslutna produkter. Placera vattensensorer under utrustningarna och vid ev. läckage larmar de och systemet stänger av hela vatten systemet. Automatisk trycktest av ledningssystemet utförs och hittar dolda läckage ner mot 5ml/h. Är ingen hemma är det enkelt att stänga av vattnet. WaterFuse-Villa.
  4. I lägenheter är risken för vattenläckage från ledningssystem koncentrerad till köket. Använd våra system WaterFuse-Lägenhet eller WaterFuse-Kök för att skydda dig.
  5. Sommarstugan kan ofta vara svår att stänga av vattnet till pga installationen. Montera en WaterFuse-Stuga för enkel på och avslag som kan hanteras av alla som besöker stugan. Komplementera gärna mad vattensensorer för utsatta platser som under t.ex. diskbänkskåp.

Stäng av vattnet enkelt!

Genom att stänga av vattnet till villan, kontoret, sommarstugan och omklädningsrummet skyddar man fastigheterna mycket effektivt mot vattenskador. Det är det enklaste och säkraste sättet att undvika en vattenskada. De största skadorna uppkommer alltid när ingen är på plats.

Återförsäljare WaterFuse för privatpersoner

Återförsäljare Vattenfelsbrytare